Podelila sreću: Nataša Bekvalac na simpatičan način otkrila pol bebe (foto/video)

Autor:

25.08.2017 14:37

Foto:

Foto:



O trudnoći Nataše Bekvalac dosta se pisalo u domaćim medijima, zagledale su se fotke, nagađalo da li se nazire stomačić... Glasine je zaustavila sama pevačica kada je u emisiji “150 minuta“ na Prvoj televiziji priznala da je beba na putu, ali da će ona i njen izabranik Luka Lazukić već sve obelodaniti kada za to dođe vreme.

Oglasila se: Nataša Bekvalac prvi put javno o trudnoći

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

I čini se da je taj trenutak došao! Novosadska barbika nije izdržala a da sa svojim fanovima ne podeli radosne vesti! Na svom instagram profilu je objavila kratak video snimak na kome otvara kutiju sa rezultatima prenatalnog testa.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 25, 2017 at 3:58am PDT

– Sreća je jedino što kada se deli, raste. Zato želim da vam kažem - devojčica! – napisala je pevačica komentaru uz snimak i tako otkrila pol bebe.

Atraktivna Nata već ima desetogodišnju ćerku Hanu iz braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 23, 2017 at 4:10am PDT

Sa IT stručnjakom i uspešnim biznismenom Lukom Lazukićem je u vezi nešto manje od pola godine, a prema pisanju domaćih medija, par bi trebalo da se venča na jesen, na Ibici. Za datum su izabrali Natašin rođendan - 25. septembar, a što se destinacije tiče, odabir je pao na Ibicu jer je to mesto gde su se prvi put sreli davne 2011!

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 1, 2017 at 10:02am PDT

Maja Gašić

Autor