Bijonse: Rođendan, torta od 3. 500 dolara i mamina emotivna poruka (foto)

Autor:

08.09.2017 09:50

Foto:

Foto:



Američka pevačica Bijonse proslavila je 36. rođendan na jednom festivalu u Filadelfiji, uz skupu rođendansku tortu i serenadu koju joj je otpevao muž, reper Džej Zi.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 14. Јул 2017. у 11:38 PDT

Ali kako rođendan ne bi mogao da prođe bez čestitki najmilijih, prvu je pevačici na društvenim mrežama uputila njena mama Tina, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju s Džej Zijevog koncerta u Filadelfiji, a uz nju predivan opis o tome koliko je zahvalna što je pre 36 godina baš ona postala njena majka.

Bijonse uhvaćena na delu: Koje su to tajne aktivnosti popularne zvezde? (foto)

- Pre 36 godina Bog me odabrao od svih žena na svetu da budem tvoja majka. Kako sam blagoslovena. Ne zato što si super talentovana, pametna, poslovna žena i jedna od najvećih superzvezda, nego zato što si najljubaznija, najvelikodušnija, najlojalnija, najzabavnija i najzahvalnija osoba na svetu. Ponosna sam što sam tvoja mama. Srećan rođendan, dušo. Volim te svim svojim srcem - napisala je ponosna mama.

Објава коју дели Demigodkord (@demigodworld15) дана 8. Сеп 2017. у 12:38 PDT

Dirljiva poruka izazvala je opšte oduševljenje obožavalaca, ali i torta za koju se pobrinuo suprug pop dive.

Najplaćenija pevačica: Bijonse prošle godine zaradila 62 miliona dolara (video)

Tortu je napravila poslastičarnica Cake Life iz Filadelfije, a koštala je najmanje 3.500 dolara. Iz poslastičarnice dodaju da se "cene torti kreću od 3.500 dolara na više, jer cena zavisi od detalja, složenosti i veličine“, prenosi Fox News dodajući da se poslastičari nemaju povratne informacije o svom proizvodu, ali da se nadaju najboljim reakcijama i dodaju da se raduju budućim saradnjama sa poznatom zvezdom.