Konačno mirna luka: Hale Beri zaljubljena u 16 godina mlađeg muškarca (foto)

Autor:

20.09.2017 12:02

Foto:

Foto:



Kad su emotivne veze u pitanju, jednoj od najlepših holivudskih glumica, Hale Beri (51), sreća nije bila naklonjena. Nakon burne veze sa kanadskim manekenom Danijelom Obrijem, sa kojim ima ćerku Neli, i kraha braka sa pevačem Erikom Benetom, lepotica je par godina provela u braku za francuskim glumcem Olivijem Martinezom. Nakon mučne brakorazvodne parnice i spora oko starateljstva nad trogodišnjim sinom Mateom,  par se konačno razveo početkom ove godine.

Nesrećni u ljubavi: zvezde koje su najčešće ostavljane

– Pristajemo na dogovor sa drugom stranom oko zajedničkog starateljstva, imajući u vidu najbolji interes deteta – pisalo je u izjavi koju su potpisali bivši supružnici krajem prošle godine.

Ali čini se da je tamnoputa lepotica konačno našla mirnu luku u ljubavi sa 16 godina mlađim muzičkim producentom Aleksanderom Grantom, poznatim pod umetničkim imenom Aleks da Kid.

Elegantno i udobno: Stil Hale Beri koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

Na svom instagram profilu je objavila njihovu zajedničku fotografiju kojom je potvrdila višemesečna nagađanja da su u vezi.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Sep 19, 2017 at 11:00am PDT

- Moja ravnoteža - napisala je u komentaru uz fotku, dajući svima do znanja da je konačno našla sreću i spokoj u ljubavi.

Izabranik atraktivne Hale ima 35 godina, Britanac je i producirao je veliki broj hitova koje su izvodile zvezde poput Rijane, Niki Minaž, Dr Drea, Eminema, "Imagine Dragons"...

Maja Gašić

Autor