Princ Hari i Megan Markl: Mnogo buke oko malog gesta ljubavi (foto)

Autor:

02.10.2017 11:42

Foto:

Foto:



Prošlo je nepunih nedelju dana otkako su britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl konačno uhvaćeni zajedno u javnosti. Bilo je to u Torontu, na samom početku "Igara nepobedivih" (Invictus Games), takmičenja vojnih veterana koje je pre tri godine pokrenuo upravo mlađi sin princa Čarlsa.

Svetski mediji ovo su jedva dočekali: Megal Markl i princ Hari prvi put zajedno u javnosti (foto)

Ono što je podiglo dosta prašine u javnosti jeste što par uopšte nije pokušao da se sakrije od papraca, već su se opušteno držali za ruke. Naravno, značaj ovog sitnog izraza nežnosti je podignut na najviši mogući nivo, a priče skorašnjoj veridbi su usijale internet.


Polemisalo se i o tome šta će kraljica Elizabeta Druga reći na ovakvo javno "razmenjivanje nežnosti", budući da po kraljevskim pravilim ponašanja, članovi plave krvi ne bi smeli da se javno intimiziraju sa svojim "nevenčanim" partnerima.

Snimak koji je nasmejao planetu: Princ Hari žrtva najslađeg lopova (foto/video)

Ako je držanje za ruke podiglo toliko prašine, šta će se tek pisati o poljupcu koji su Hari i njegova devojka razmenili na zatvaranju "Igara nepobedivih"!

Fotke su brzinom svetlosti osvanule na društvenim mrežama, a gotovo svi strani mediji su ovaj gest ljubavi protumačili kao siguran znak da je Hari zaprosio Megan i da je samao pitanje dana kada će se venčati.

Maja Gašić

Autor