Predstavnici sedme sile ipak su preterali - Da li su optužbe sa kojima se susrela Megan Markl osnovane?

Autor: Vanja Vladičić

28.09.2020 17:32

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramMegan Markl puno puta bila je neopravdano napadnuta od strane britanskih medija, koji su je nebrojeno puta stavljali u zaista jako težak položaj.

Odlazak Megan Markl i princa Harija s kraljevskog dvora ne prestaje da bude inspiracija brojnim medijima iako je od tada prošlo šest meseci. Puno se pisalo o razlozima koji su naterali popularni par da 'pobegnu' iz Velike Britanija, a između ostalog kao krivci su se spominjali i mediji koji su puno puta nepravedno prozvali bivšu 39-godišnju vojvotkinju od Sussexa. Portal Gossip cop napravio je podugačku listu grehova koje su novinari pripisivali Megan tokom i nakon života na kraljevskom dvoru, te je sagledao da li su pomenuti natpisi imali osnova u stvarnom životu.

Nove informacije povodom trudnoće Megan Markl – Harijevoj sreći nema kraja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on May 7, 2019 at 6:28am PDT

Otimanje novca i manipulacije.

Nakon odluke da odstupe od kraljevskih obaveza i presele se u Ameriku, neke novine su pisale kako je to dokaz da je Megan stalo samo do novca kraljevske porodice i kako manipuliše Harija kako bi naterala njegovu porodicu da joj isplate veliku količinu novca. Ipak nikakvi dokazi se nikada nisu pojavili koji bi potkrepili ove tvrdnje o ucenama.

Princ Čarls dodeljivao im je džeparac za koji su ga molili?

Početkom ovog meseca magazin Globe objavio je priču kako Hari i Megan još uvek mole Harijevog oca za 'džeparac', uprkos tome što su odlaskom iz kraljevske porodice trebali da započnu samostalno finansiranje. Međutim, ta priča pala je vodu nakon što su Megan i Hari potpisali ugovor u vrednosti od nekoliko miliona dolara sa producentskom kućom Netfliks, čime su definitivno osigurali svoju egzistenciju u narednim godinama. Tim novce takođe su otplatili renoviranje svoje kuće u Frogmure Kotidžu, koju su prvobitno uredili novce britanskih poreskih obaveznika.

Supruga koja puno košta!

Megan su nakon 'Megxita' mediji optuživali kako je prisilila Harija na odlazak u Ameriku kako bi mogla da nastavi svoju glumačku karijeru. Međutim Hari je u jednom od svojih govora jasno stavio doznanja da iako nije uspeo da spreči smrt svoje majke Diane dok je bežala od dosadnih fotografa, neće dozvoliti da se isto dogodi i Megan. Odluka o odlasku s dvora je bila zajednička.

Ucene i iznude

U februaru ove godine National Enquirer ponovo je pisao kako Megan ucenjuje kraljevsku porodicu. Navodno je tražila od njih 90 miliona dolara ili će dati intervju u kom će razotkriti sav 'prljav veš' kraljevske porodice. Naravno, intervju se nikada nije održao. Skeptici bi rekli da nije zato što je Megan dobila traženu svotu novca. Možda se u budućnosti ipak pojave 'dokazi' da je ona beskrupulozni iznuđivač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SurgeZirc UK (@surgezircuk) on Sep 28, 2020 at 6:13am PDT

Umiščkema diva i propala glumica, koja je umislila da je važna.

Megan se našla na udaru medija i zbog toga što se, navodno, ponaša kao diva kojoj uvek sve mora biti po volji. Tako su je optužili da je iz čiste dosade zavadila dva brata Harija i Vilijama. Okarakterisali su je kao propalu glumicu koja se, otkako je postala princeza, zbog prevelike pažnje javnosti pretvorila skoro pa u vešticu.

Razmaženo dete koje nikoga nepoštuje.

U avgustu ove godine, nakon što je Megan proslavila 39. rođendan, National Enquirer pisao je o njoj kao o razmaženom derištu zato što je navodno odbila da odgovori na rođendanske čestitke upućene od strane kraljevkse porodice. Čak su tvrdili kako joj je princ Vilijam čestitao rođendan na svom Instagram profilu tek nakon što mu je kraljica lično to naredila. Pisalo se i kako je Megan tvrdoglavo od Harija zahtevala da joj priredi zabavu vrednu 200 hiljada dolara i kako nije htela da pristane na fetiniju proslavu. Istina je da ni jedno ni drugo nisu hteli veliku zabavu, jer nije bila moguća zbog restriktivnih mera uvedenih zbog pandemije korona virusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dh.be (@dh.be) on Sep 28, 2020 at 5:26am PDT

Nebrojeni sukobi s britanskom kraljicom.

Mediji su u nekoliko navrata bez pokrića stavljali Megan u sukob s kraljicom Elizabetom. Najneverovatniju priču objavio je magazin New Idea u jeku prvog talasa korona virusa, kada su tvrdili kako je kraljica na putu za Los Anđeles kako bi se lično suprotsavila Megan zbog toga što se usudila da odbije da otputuje u Kaliforniju dok traje velika opasnost od zaraze. To je malo verovatno, jer se kraljica od početka pandemije smestila u dvorac u Vindsoru iz kog nije izašla niti je primala bilo koga.

Nepoštovanje protokola, te ogorčenost pravilima kraljevske porodice.

Megan su mediji prozivali od početka braka s Harijem zbog kršenja i nepoznavanja kraljevskih protokola, a vrhunac je bio kada je New Idea pisao kako je Megan besna na kraljicu i njena pravila zbog svog jednogodišnjeg sina Arčija, koji je šesti po redu naseldnik krune. Međutim, kraljevsko pravilo nalaže da kraljica mora da odobri za koga će se Arči oženiti, ukoliko uopšte želi da polaže prava na krunu. Megan je to navodno tek naknadno saznala i naljutila se, te se navodno spremala za okršaj s kraljicom u Londonu čim dobije priliku da otputuje u Veliku Britaniju. Ipak, malo je verovatno da je Megan saznala za to pravilo tako kasno, s obzirom da je već dve godine u kraljevskoj porodici, a i sam Hari bi joj tako nešto do sada sigurno naglasio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk) on Sep 28, 2020 at 3:05am PDT

Megan u ulozi lopova, ukrala je skupoceni nakit tragično preminule princeze.

Verovatno i najteža optužba koju su mediji uputili supruzi princa Harija bila je da je Megan doslovno ukrala nakit koji je pripadao pokojnoj princezi Diani. Nationa Enquirer je u junu ove godine pisao kako je Megan pobegla s draguljima i nakitom vrednim više miliona dolara, a 'provereni' izvor im je rekao kako je sebe prozvala novom 'Lady Di'. Naravno, da je zaista uradila tako nešto, Megan bi već bila pod policijskom istragom, ali do nje nikada nije došlo jer krađe nije ni bilo, niti je britanski dvor to ikada potvrdio.

Neviđenoj ljubavi približava se kraj – jedino trudnoća održava nestabilan brak princa Harija i Megan Markl?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg, Harry and Archie fan (@meg_harry_archie) on Sep 28, 2020 at 2:12am PDT