Masimo rasprodao Sava centar, zakazan i drugi koncert

Autor:

20.11.2017 09:13

Foto:

Foto:Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, Masimo Savić je uspeo da rasproda Sava centar! Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra.

Masimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

Masimo Savić: S mnogo radosti biram pesme pred koncert

Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26. i 27.11. Kragujevac. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodati, dok je u Nišu ostalo jos malo ulaznica koje su za sve koncerte u prodaji preko Eventim mreže.

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Masimo je pesmom "1000 ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova pesma koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

Ovaj nadareni pevač mnogo puta je punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Masimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Masimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.