Bez raskošne venčanice i glamurozne ceremonije: Venčanje Katarine Lazarević u duhu srpske tradicije (foto)

Autor:

28.11.2017 17:34

Foto:

Foto:



Katarina Lazarević, pažnju televizijskih gledalaca skrenula je na sebe simpatičnim i nesvakidašnjim najavama u “Vremenskoj prognozi” na televiziji B92, a popularna voditeljka zaraznog osmeha odlučila je i da svoje sudbonosno "DA" izgovori u nešto drugačijoj atmosferi nego što to danas radi većina mladenaca.

Katarina i njen izabranik venčali su se u manastiru Svetog Arhangela Gavrila u opštini Svrljig, a mlada je umesto u raskošnoj venčanici, odlučila da pred oltar ode u u prizrenskoj narodnoj nošnji!

Šarmantna mlada na radost prisutnih prijatelja i rođaka pojavila se u tradicionalnoj suknji, košulji i zubunu u bordo boji sa zlatnim nitima, a i mladoženja nije krio oduševljenje što je za svoj nasrećniji dan izabrao narodnu nošnju umesto tradicionalnog muškog odela.

- Najlepši dan u životu! Ovom prilikom bih se svima zahvalila na čestitkama, ali i svim dragim ljudima koji su nam uveličali ovaj dan. Za samo par dana organizovana je naša svadba iz snova. Naši roditelji, kumovi i prijatelji su organizovali sve... mi smo samo uživali i bili lepi. Prijatelji su nam ustupili nošnju, kumovi obezbedili burme, sveće, platno, trubače, tortu... Gospodu Bogu ćemo čitav život zahvaljivati Hrišćanskim i časnim brakom. Množićemo i čuvaćemo ljubav kakva je moguća samo kada se spoje dve kompatibilne polovine koje su kao celina Blagoslovene Svetim Duhom kao i od roditelja, Duhovnika i kumova! - napisala je Katarina na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija sa venčanja.