Megan Markl i princ Hari: Kad "obična devojka" zavoli oficira i džentlmena (foto)

Autor:

30.11.2017 16:20

Foto:

Foto:



Prošla su dva dana od kako je omiljeni britanski princ Hari objavio da se verio sa američkom glumicom megan Markl, a svi svetski mediji ne prestaju da pišu o budućim mladencima. Trenutno se najviše analizira glumičina prošlost, njeno poreklo, uzroci raspada prvog braka, kao i reakcije kraljevske porodice na buduću snajku.

Princ Hari objavio veridbu sa Megan Markl: Kraljevsko venčanje zakazano na proleće

Udajom za Harija, Megan će potpuno promeniti život i stare navike. Moraće da se navikne na stroge kraljevske protokole, kao na česta odsustva budućeg muža zbog brojnih "prinčevskih obaveza". A upravo se  jednoj takvoj budući mladoženja nedavno posvetio.

U mirnodopsko vreme nije baš popularno reći da je privlačno videti muškarca u vojničkoj uniformi, ali kad princ Hari obuče svoje oficirsko tamnoplavo odelo, to je zaista oku prijatan prizor, što je sasvim sigurno primetila i njegova buduća nevesta.

Kensingtonska palata potvrdila: Venčanje princa Harija i Megan Markl u maju

Tako doteran, i sa desetogodišnjim iskustvom u britanskoj vojsci - tokom kojeg je svojevremeno dva puta bio u ratnom Avganistanu - britanski princ je odao počast poginulim vojnicima na Dan primirja, kad je u Londonu obeleženo 99 godina od kraja Prvog svetskog rata.

 

Maja Gašić

Autor