Zvezda serije "Uvod u anatomiju" promenila izgled

Autor:

14.09.2016 18:08

Foto:

Foto:



Glumica Sara Ramirez, koju smo zavoleli  u ulozi doktorke Keli Tores u seriji "Uvod u anatomiju" drastično je promenila svoj imidž.  Jedni tvrde da je ovo bilo vrlo hrabro sa njene strane, a drugi su oduševljeni  promenom.

Naime, glumica se odrekle duge, smeđe kose koja je bila njen znak raspoznavanja i ošišala se na dečačku frizuru.

Ova drastična promena nije veliko iznenađenje, tvrde oni koji poznaju glumicu. "Sara je napravila drastičan korak, kada je nakon 10 sezona emotivanja napustila seriju. Ovo je njen način da pokaže da se promenila i da je spremna za nove stvari u životu."

Sara je svoje obožavaoce o promeni obavestila jednom upečatljivom fotografijom.  Svoju novu frizuru predstavila je u opuštenom izdanju sa vrlo malo šminke na licu.

Vest da je Sara Ramirez odlučila da na neko vreme napusti seriju i krene u potragu za nekim novim ulogama rastužila je njene obožavaoce “Zahvalna sam što sam provela poslednjih 10 godina sa mojom porodicom iz  „Uvoda u anatomiju“ i Ej-Bi-Si-a, ali za sada uzimam zasluženu pauzu. Bilo je neverovatno raditi za Šondu i sigurno ćemo nastaviti saradnju. Šaljem svu svoju ljubav Elen i ostatku ekipe i radujem se što ću uvek biti deo Šondalend porodice.“ - napisala je ona na svom Tviter nalogu.

 

Komentari. (0)

Loading