Laura Mikić

Kad ćerka prešiša majku: Naslednica Snežane Dakić proslavila punoletstvo, Laura je prava lepotica (foto)

Autor:

17.05.2024 11:04

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Snežane Dakić napunila je 18 godina, mama joj je posvetila emotivnu objavu



Ćerka Snežane Dakić, koju je dobila u braku sa Vladimirom Mikićem, proslavila je punoletstvo.

Voditeljka često ističe da je Laura njen najveći ponos, a juče joj je povodom osamnaestog rođendana uputila prelepe reči.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan od sreće i emocija.

A sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično.
Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. P.S. znam da ćeš da tražiš da skinem neke slike, ali neću zato što si neverovatna - poručila je voditeljka u opisu fotografije.

 

 

Inače, ćerka Snežane Dakić nedavno je uplovila u manekenske vode. Lauru smo imali prilike da gledamo na modnoj pisti u sklopu Nedelje mode kada joj je mama bila najveća podrška.

Snežana je u intervjuu za magazin HELLO! svojevremeno govorila o odnosu sa ćerkom i otkrila koliko su bliske.

Pročitajte Snežana Dakić prvi put oči u oči sa bivšim mužem i njegovom novom devojkom

- Ja bih volela da među nama ima više bliskosti, ali Laura je tip sklon autonomiji ‒ iskreno će Snežana. ‒ Nije mnogo vezana za mene i baš je samostalna. Zna šta hoće, brzo donosi odluke i ima stav. Voli da vreme provodi sama, ali i sa društvom.

Znam da je to normalno, pa ipak, često sam se zbog toga osećala usamljeno poslednjih godina. Kao i svi tinejdžeri, kaže da je gušim željom da je grlim i ljubim. Svesna sam da će za koju godinu krenuti svojim putem i grabim svaki trenutak da budem sa njom - istakla je voditeljka, pa otkrila da li sa ćerkom govori o njenim ljubavima.

- Ponekad komentarišemo postupke i situacije vezane za njeno društvo, za neke mladalačke dileme. Ali, za to ona mora da pokaže inicijativu. Neće baš često da se otvori. Uglavnom se bori sama. Argumentima!

Trudim se da joj se nametnem kad smo kod kuće, ali to mi ne ide baš od ruke jer ona ili nešto čita, ili sluša audio-knjige, ili telefonira, ili nešto gleda.

Često joj pošaljem neku zanimljivu objavu sa društvenih mreža ili portala, koja se tiče njene situacije. Sreća je što joj je društvo iz škole podsticajno. To su pametna i odgovorna deca, odlični đaci kojima je bitno postignuće.

 

Komentari. (0)

Loading