Viktorija Bekam: čak i ona ume da podetinji

Autor:

16.09.2016 19:05

Foto:

Foto:



Modna ikona današnjice je poznata po tome što se na fotografijama nikada ne smeje, pa je  video koji pokazuje  duhovitu stranu njene ličnosti  iznenadio mnoge. Naime, njen najstariji sin Bruklin snimio je kako pleše ulicama Njujorka i taj video objavio na svom Instagram profilu gde ga prati čak 8.5 miliona ljudi.

Ova majka četvoro dece ima razloga da bude srećna. Osim što je imala uspešnu kolekciju na Nedelji mode u Njujorku, predstavila je i liniju kozmetičkih proizvoda u saradnji sa poznatim brendom  “Estee Lauder”. Sada je odlučila da se malo opusti i podetinji u društvu svog sedamnaestogodišnjeg sina.


Bivša spajsica je svoje plesno umeće pokazala uz numeru Staying Alive” a prolaznici su se okretali u neverici.  Ovaj mali perfromans je priredila upravo u Bruklinovu čast.

-  Moja mama je donela modu na ulice Njujorka - napisao je ponosni sin. Da se svima dopala Viktorijina šaljiva strana svedoče komentari - Ona je moj novi duhovni vođa,  -Obožavam ovu ženu-  samo su neki od njih.

A video posted by bb (@brooklynbeckham) on Sep 15, 2016 at 11:21am PDT

Na gostovanju u emisiji kod Seta Mejersa  otkrila je koliko je bliska sa decom.   - Mi smo pravi putujući cirkus. Pevamo, plešemo, igramo fudbal, dizajniramo odeću- a onda je kroz šalu rekla kako je njen sin Kruz veoma talentovan za pevanje - Nismo čak ni znali da ume da peva. On je oduvek trenirao fudbal, a onda je odjednom propevao na zadnjem sedištu automobila -

Harper je miljenica porodice ali od tate, slavnog fudbalera Dejvida Bekama se ne odvaja.

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on May 11, 2016 at 6:29pm PDT

Ali na maminu sreću zanima je i moda.

Komentari. (0)

Loading