Nova porodična tragedija Selin Dion

Autor:

19.09.2016 17:48

Foto:

Foto:



Jednu od najbolje plaćenih pop pevačica svih vremena  život nije štedeo. Ona je početkom 2016. godine, u razmaku od samo nekoliko dana ostala bez supruga i brata.

Suprug pevačice Selin Dion, Rene Anželil izgubio je bitku od ove opake bolesti u svom domu u Los Anđelesu. Poslednja želja mu je bila da premine u naručju svoje supruge koju je obožavao od trenutka kada su se upoznali, dok je ona bila tinejdžerka koje je sanjala da postane poznata.

Rene joj je bio menadžer i toliko je verovao u uspeh svoje štićenice da je podigao kredit i kao hipoteku založio sopstvenu kuću. Rizik mu se višestruko isplatio a osim milionske zarade, dobio je i ljubav za ceo život.  Nakon što se razveo od svoje tadašnje supruge, venčao se sa Selin i ona mu je radila  troje dece vantelesnom oplodnjom. Smrt ih je rastavila nakon 22 godine skladnog braka.

Dva dana nakon smrti supruga, kanadsku pevačicu je zadesila nova tragedija. Preminuo joj je brat u 59. godini od  kancera.

Selin Dion je nedavno saznala još jednu lošu vest. Njena sestra se bori sa rakom grla - Ona trenutno ima 40 kilograma - rekla je slavna pevačica za američke medije.

Otac slavne pevačice preminuo je 2003. godine od raka kostiju.

Komentari. (0)

Loading