Jedina stvar koja može da odvoji Dejvida Bekama od miljenice Harper

Autor:

26.10.2016 19:10

Foto:

Foto:



Svi već znamo da je petogodišnja Harper tatina miljenica koja se od njega ne odvaja. On je vodi u školu, šetnju, posmatra sa njom zalazak sunca, zajedno đuskaju na koncertima i za njenu ljubav je spreman da uradi sve, čak i da šije haljinice za lutke svoje princeze.

Zbog svojih postupaka Dejvid je postao jedan od omiljenih očeva na svetu. Jači pol mu se divi, a žene priželjkuju da im život ispuni muškarac sa takvim vrlinama.

Ipak, slavni fudbaler ne zaboravlja ni svoja tri sina, pa u pauzi druženja sa Herper odvoji vreme da uživa sa svojim dečacima.

Tako je Bruklinom (17), Romeom (14) i Kruzom (11)  proveo pravo muško veče. Naime, njih četvorica su zajedno bodrili svoj omiljeni tim u hokeju na ledu.

Boys night at the Kings ??

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on Oct 25, 2016 at 9:25pm PDT

Harper se naravno nije ljutila, jer zna da ona nije samo tatina, nego mezimica čitave porodice.

A photo posted by Cruz_fan (@cruz_fan7532) on Oct 23, 2016 at 12:17am PDT

Dejvid je nedavno pokazao kako izgledaju jutra u porodici Bekam. Objavio je fotografiju na kojoj je prikazana prava idila - njegova deca uživaju dok slušaju Kruza kako svira gitaru, dok on na miru za njih priprema doručak.

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on Oct 23, 2016 at 11:19pm PDT

Bekamovi su jako srećni što Harper ima tri starija brata koji o njoj mogu da vode računa, iako tata tvrdi da ona već može da se stara o sebi.

Uprkos tome što na bankovnom računu imaju mnogo novca, Viktorija i Dejvid su pokazali da se istinska sreća krije u deci i malim stvarima koje zajedno doživljavaju.

Komentari. (0)

Loading