Val Kilmer demantovao glasine: Majkl nije obavešten, nemam rak

Autor:

02.11.2016 16:59

Foto:

Foto:



Nakon što je američki glumac Majkl Daglas izjavio da se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, slavni glumac je demantovao te glasine, pa je na svom Fejsbuk profilu napisao da "Daglas nije dobro obavešten".

Naime, tokom gostovanja u “Theatre Royal Drury Lane” proteklog vikenda, Majkla su pitali o saradnji sa Valom Kilmerom na filmu iz 1996. “The Ghost and the Darkness”, na šta je glumac odgovorio:

– Film nije prošao tako dobro kao što smo očekivali, ali sam se izuzetno zabavio na snimanju. Val je divan momak koji se suočava sa istom bolešću s kojom sam se i ja borio, ali stvari ne izgledaju baš najbolje po njega. To je razlog što ga u poslednje vreme nema u javnosti. 

Ovu njegovu izjavu demantovao je popularni Betmen objavom na Fejsbuku.

- Poslednji put sam s njim pričao pre dve godine, kada sam ga zamolio da mi preporuči specijalistu koji može da mi postavi dijagnozu za kvržicu u grlu, zbog koje sam morao da prekinem putovanje sa svojom predstavom Građanin Tven. Završio sam na pregledu kod stručnjaka iz Kalifornije, koji su zaključili da nemam rak - napisao je glumac na ovoj društvenoj mreži.

Agencija Fena navodi da je, osim toga, u svom dugačkom Fejsbuk postu napisao i da je snimio tri filma u poslednjih godinu dana, od kojih je jedan i sam režirao.

- Dođi da vidiš u Vestvudu sledeće nedelje kako sam živ i srećan, ako misliš da lažem - napisao je glumac, dodajući da ne zamera Daglasu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading