Robi Vilijams iskren do kraja: Moji unutrašnji demoni su se napokon

Autor:

28.11.2016 22:53

Foto:

Foto:



Popularni britanski pevač Robi Vilijams otvorio je dušu magazinu „Rejdio tajms“ i progovorio o nedavno okončanom periodu „tuge i depresije“, tokom kojeg se osećao izolovano.

Kako kaže, antidepresivi su mu pomogli da pobedi demone!

Pevač nikad nije skrivao da je bio zavisnik od droga i da pati od depresije, a letos je počeo da uzima novu terapiju kako bi simptome i posledice bolesti stavio pod kontrolu.

Pre nego što je počeo da pije lek „brinteliks“, koji se daje pacijentima koji imaju napade anksioznosti, Robi je živeo je u potpunoj izolaciji.

Jedina osoba s kojom je komunicirao bila je njegova supruga, glumica Ajda Filds, s kojom pevač ima četvorogodišnju ćerku Teodoru Rouz i jednogodišnjeg sina Čarltona.

- Ovo je bilo najčudnije leto mog života. Bio sam izgubljen, tužan i potpuno sam, izolovan, samo s ludim mislima koje su mi se rojile u glavi. Ni sa kim nisam mogao da razgovaram, čak ni sa ljudima sa kojima sam svaki dan. Izbegavao sam najbolje prijatelje i najbliže saradnike - rekao je Robi u intervjuu za Rejdio tajms.

- Ali kad sam uzeo novi lek, primetio sam pomake na bolje. Zove se 'brinteliks'. Moji unutrašnji demoni napokon su se smirili!

Lek „brinteliks“ u organizmu reguliše serotonin, neurotransmitersku hemikaliju koja, kad je u ravnoteži, daje osećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti.

Vilijams dodaje kako je ponosan što je opet „čist“, ali bez dlake na jeziku izjavljuje kako bi svejedno jednom godišnje mogao sebi da priušti barem mali eksperiment.

- Da pijem ne mogu. Ni šmrkanje kokaina ni ekstazi ne dolaze u obzir, a heroin mi se jednostavno ne sviđa. Možda se, ako budem dobar, mogu počastiti nečime, a što bi to moglo biti, to ostavljam vašoj mašti - rekao je Vilijams.

Komentari. (0)

Loading