Detalji razvoda: Deca ostaju sa Anom, dogovor oko visine alimentacije

Autor:

05.12.2016 16:43

Foto:

Foto:



Kada se pre nešto više od nedelju dana pojavila vest da se TV lice Ana Grubin razvodi od supruga Mirka, mnogi su bili iznenađeni. Njihov brak koji je trajao sedam godina, delovao je kao jedan od stabilnijih na domaćoj javnoj sceni.

Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao – nedavno je izvor blizak bivšem paru izjavio za Alo.

Iako se pisalo o tome da je Ana angažovala advokata zbog razvoda, izgleda da za tim nije bilo potrebe.

- Ana i Mirko su ostali u dobrim odnosima, pa je bilo logično da će sesti i sve rešiti u četiri zida. Kada su doneli odluku da se razvode, njih dvoje su znali da se neće razvlačiti po sudovima. Dogovorili su se da će Ana sa decom ostati u stanu u kom su zajedno živeli, dok se Mirko iselio. Takođe, nisu želeli ni da im sud određuje visinu alimentacije, koju Mirko treba mesečno da plaća, već su samo odredili koja će iznos biti u pitanju - otkrio je za Blic izvor blizak porodici Grubin.

Ana i Mirko imaju dvoje dece - ćerku i sina, a popularna voditeljka ima i sina iz prvog braka. Dogovori oko oga s kim će deca živeti i gde, odigrali su se bez problema.

- Mirko se odmah složio da deca žive sa Anom, a da ih on posećuje kad god poželi. Njih dvoje su normalni ljudi, pa se i očekivalo da će se oko svega dogovoriti. Deca su sve dobro podnela, jer se i Ana i Mirko trude da oni ne osete odsustvo jednog roditelja - dodao je isti izbor za Blic.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading