Svi detalji raskošne svadbe: Da li će venčanje Pipe Midlton zaseniti sestrino?

Autor:

09.12.2016 10:28

Foto:

Foto:



Već neko vreme se u britanskoj štampi piše kako su sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton (33) i njen verenik bogati finansijer Džejms Metjuz (40), odredili datum venčanja.

Znalo se i da su pozivnice su već odštampane, da su u pitanju pozivnice sa oznakom “Save The Date” (vrsta pozivnica koja pozivane obaveštava o događaju koji će se desiti u bliskijoj budućnosti), kao i da će zajedno sa božićnim čestitkama poslati prijateljima i porodici krajem decembra.

Jedino još nije bilo otkriveno koji datum su lepa Pipa i njen verenik odabrali. Nagađalo se da će venčanje biti na leto, kada je Metjuz i zaprosio Pipu, a o izboru venčanice su raspredane brojne teorije.

U svakom slučaju, jedna misterija je razrešena, Pipa i Džejms će izgovoriti sudbonosno "da" 20. maja 2017!

Ceremonija venčanja će se odigrati u crkvi Svetog Marka, a proslava u porodičnoj kući Midltonovih u Baklberiju, koja je od crkve udaljena nekih 11 kilometara.

Prema pisanju britanskog portala "Hello", Pipin sestrić i sestričina, imaće vrlo značajnu ulogu u venčanju. Princ Džordž, koji će u julu napuniti četiri godine, nosiće burme do oltara, a princeza Šarlot će biti zadužena posipanje laticama stazu kojom će mladenci ići.

Kumovi će biti princ Hari i mladoženjin ozloglašeni brat - Spenser Metjuz.

Prema običajima, mladu će do oltara ispratiti otac  Majkl Midlton, kao što je ispratio i Kejt na njenom venčanju.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading