Prvi Božić bez supruga: Tužni praznici za Selin Dion

Autor:

11.12.2016 10:15

Foto:

Foto:



Praznici su značajni jer je tada čitava porodica na okupu i ma koliko zauzeti bili, svi pronalaze vreme za ove dragocene momente.  Za pevačicu Selin Dion Božić ove godine neće biti potpun.  Ovo je prvi put da dočekuje ovaj veliki praznik od kako je nakon duge i teške borbe sa kancerom napustio suprug, Rene Anželil koji je preminuo u januaru.

-Ne mogu da poverujem da je prošlo godinu dana od kako je moj suprug preminuo- rekla je Selin u jednom nedavnom intrevjuu. - Nisam sigurna kada dolazi Deda mraz, ali ako moram da poželim želju, recite mu da sačeka. Nisam još uvek spremna- rekla je pevačica  za "Page Six".

Jedna od najboljih pevačica današnjice teško se miri sa ovim gubitkom. Ipak, zbog njihova tri sina, blizanaca Nelsona i Edija (6) i Renea Šarla (15) ona se trudi da bude jaka.

A photo posted by Céline Dion (@celinedion) on Oct 27, 2016 at 12:54pm PDT

– Oni osećaju da je mama dobro. Znaju šta se dešava. Znaju da se njihov tata neće vratiti, otkrila je Selin kako se dečaci nose sa gubitkom oca.

Ljubav između Selin i njenog supruga je bila ona koja se događa samo jednom u životu.

Venčali su se 1994 godine i punih 20 godina bili u srećnom braku.

– Da, nikad u životu nisam poljubila drugog muškarca. Moj partner je bio čovek mog života, mi smo bili jedno. Tako da kad je preminuo i napustio nas, rekla sam sebi “u redu je, on zaslužuje da ne pati”.

Komentari. (0)

Loading