Robi Vilijams održao spektakl za pamćenje u Beogradu

Autor:

18.06.2015 02:31

Foto:

Foto:



Dobro veče, zdravo! - izgovorio je Robi Vilijams na srpskom jeziku i time započeo devedesetominutni nastup koji je oduševio Beograd.

Britanski pevač izašao je pred više od 33.000 uzbuđenih obožavatelja na beogradskom “Ušću” nešto posle 21.30, a dok su u pozadini išli prvi taktovi hita “Let Me Entertain You”, na ekranu je pisalo “Srbijo, da li si spremna, ne čujem te!”

Odeven u crne pantalone, majicu i sako, sa belim rukavicama, Vilijams je nizao hitove, među kojima su bili “Rock DJ”, “Come Undone”, “The Road to Mandalay” ... a već posle treće pesme izuo je cipele i čarape, te bos hodao po sceni koja je bila mokra od kiše.

Pomalo iznenađen što svi u publici znaju reči njegovih pesama, u više navrata se zahvalio na kolenima uz tečno “Hvala.”

Foto: Tanjug/Oksana Toksić

Na sceni se u jednom trenutku pojavio i njegov otac Piter, sa kojim je izveo numeru “Better Man” a nešto kasnije otpevao je i pesmu za kćerku Teodoru i sina Čarlija, koju je po prvi put pevao baš u Beogradu.

Kulminacija večeri bila je tokom izvođenja hitova “Feel” i “Kids” a koncert je završen pesmom “Angels” uz koji su mnogi zaplakali. Nakon toga, poklonio se svima, zahvalio na poverenju i dobrom druženju ali i na srpskim fudbalerima koji igraju za britanske klubove i koji su, kako sam Robi kaže, sjajni.

Odmah nakon koncerta, pevač se zahvalio Beogradu i na twiteru.

https://twitter.com/robbiewilliams/status/611290463950254081

Koncert je pratio i veliki broj poznatih, među kojima su se našli Željko i Jovana Joksimović, Srđan i Dijana Đoković sa sinom Markom, Nevena Božović, Sara Jovanović, Marija Šerifović, Željko Mitrović sa kćerkom, sinom i “Pinkovim zvezdicama”, gradonačelnik Beograda Siniša Mali sa suprugom Marijom, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, Boško Jakovljević, Nenad Radujević, Oliver Mandić, Aleksa i Petar Jelić i drugi.

Pogledajte fotografije u galeriji iznad teksta.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading