Saša Mišić

Preživeo je dramu sa prvom ženom, druga mu je rodila petoro dece: Evo kako danas izgleda čuveni pakleni kuvar (foto)

Autor:

23.09.2023 18:00

Foto:

Foto:

Život Saše Mišića, paklenog kuvara, može poslužiti kao scenario za dobar film



Saša Mišić svojevremeno vodio je jedan od najpopularnijih kulinarskih šou- programa "Paklena kuhinja", a već godinama ga nema u javnosti.

U medijsku ilegalu povukao se 2011. godine kada se život Saše Mišića iz korena promenio. Njega je ostavila tadašnja supruga, Katrin, a njihovo troje mališana ostalo je sa ocem.

Kako je tada Saša izjavio, njegova partnerka rodom iz Nemačke želela je da joj deca odrastaju okružena pravim vrednostima koje se gaje u Srbiji, ali čini se da se ona na našem podneblju nije najbolje snašla.

Iako se bračni par nije rastao u lošim odnosima, te se pakleni kuvar nadao da će supruga uvideti grešku i vratiti se u porodični dom nadomak Beograda, desilo se nešto potpuno suprotno.

Instagram

 

Mišiću je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

Međutim, život Saše Mišića ponovo je dobio smisao kada je u njega ušetala njegova druga supruga koja mu je u poslednjih deset godina rodila još petoro dece. Njen identitet nije poznat javnosti, a ono što imamo prilike da vidimo na njegovim nalozima na društvenim mrežama jeste da je prezimenu dodao prefiks "hadži".

TikTok printscreen

 

Pakleni kuvar danas ima svoj sajt sa raznim kursevima o kulinarstvu, kao i TikTok kanal gde deli neke od čuvenih recepata.

Komentari. (0)

Loading