Dejvid i Viktorija Bekam

Trijumf ljubavi

Autor:

06.07.2022 20:00

Foto:

Foto:

Viktorija i Dejvid Bekam proslava godišnjice braka: Ljubav pobeđuje svaku prepreku



Viktorija i Dejvid Bekam proslava godišnjice braka, ljubav pobeđuje sve. Jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice, bivši engleski reprezenativac i bivša članica popularne pop muzičke grupe 90-ih Spice girls, poznata pd nadimkom Posh, proslavili su svoju ljubav dugu 23 godine. Obeležavajući datum kada su izgovorili sudbonosno “da” u Luttrellstown zamku u Irskoj 4. jula 1999. godine, nakon dve godine zabavljanja.

 

Pročitajte Posebna želja Viktorije Bekam iznenadila javnost, da li će je Dejvid ispuniti?

 

Više od dve decenije zajedničkog života, radosti, smeha, problema, uspona i padova, kao i sumnji da joj je suprug neveran, spekulacija i nagađanja o drugoj ženi i trzavica koje su takve priče izazivale. Pored svega toga, tu su bile i neverne Tome, koji nisu predviđali blistavu i dugoročnu ljubav poznatog para, ali ih je vreme demantovalo. Kao i oni sami.

Instagram screenshot @davidbeckham

 

 

Bračni par Bekam važi za skladan i harmoničan par koji je nakon četvrt veka ljubavi, stvorio porodicu koja je sada šestočlana. Naime, njihovu ljubav su krunisala njihova deca: Bruklin Džozef (23), Romeo Džejms (21), Kruz Dejvid (17) i Harper Bekam (11), koji su njihovu ljubav ujedno i učinili jačom.

 

Iako su pre više od deste godina kružile priče, izjave i potencijalni dokazi o neverstvu Dejvida Bekama sa tadašnjom saradnicom, pa sa manekenkom, takve priče su ostale nepotvrđene, a njihov brak sačuvan. Dejvid Bekam je svoju suprugu upoznao na jednoj od utakmica Mančester Junajteda, koju je zaprosio 1998. godine, a naredne godine, rođen je njihov najstariji sin  4. marta 1999. godine. Danas je oboje supružnika pojedinačno uspešno u svojim poslovnim sferama.

 

Viktorija Bekam je engleska modna dizajnerka, poslovna žena i pevačica, koja ima svoj modni brend, liniju parfema i kozmetike. U svojim dizajnima je od 2019. godine izbacila upotrebu krzna i druge vrste egzotične kože, dok se pakovanje za kozmetiku, prevashodno za šminku pravi od 100% otpadnog materijala, dok su transportni materijali reciklirani i biorazgradivi.

 

Dejvid Bekam je popularni, bivši engleski fudbaler, koji se osim uspeha u sportu, proslavio kroz različite modne kampanje kao zaštitno lice. Kao neko ko je oduvek vodio računa o svom izgledu u svakoj prilici i kroz sva životna poglavlja, on je od sebe napravio pravi marketinški brend i modnu ikonu. U svojoj profesionalnoj sportskoj karijeri, menjao je fudbalske klubove, ali je u svakom imao zapaženu ulogu i deo. Bio je kapiten fudbalskog kluba Los Anđeles galaksi u kome je igrao 5 godina, igrao je za španski klub Real Madrid, a dok je igrao u Mančester Junajtedu, klub je osvojio Premijer ligu, FA Kup i Ligu šampiona.

Gettyimages

 

 

Poš i Beks, kako su ih mediji popularno zvali, proslavili su jubilej ljubavi, evocirajući uspomene iz rane mladosti i početka njihovog zabavljanja, postavljajući zajedničke fotografije i video zapise gostovanja iz davne 1997. godine. Jedno drugom su napisali zanimljive i slatke ljubavne posvete, koje otkrivaju detalje početka ljubavne sage koja traje više od dve decenije, tokom kojih su bili podrška jednom drugom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading