Izunenađujuće

Posebna želja Viktorije Bekam iznenadila javnost, da li će je Dejvid ispuniti?

Autor:

04.07.2021 15:00

Foto: Gettyimages

Foto: Gettyimages

Viktorija Bekam želi još jednom da se ostvari u ulozi majke, međutim šta na to kaže njen proslavljeni suprug Dejvid?Viktorija i Dejvid Bekam uživaju u porodičnoj idili i luksuzu koji su godinama gradili. Međutim, čini se da slavna modna kreatorka smatra da njihovoj romantičnoj bajci fali još jedno poglavlje kojim bi upotpunili magiju. 

Naime, kako izveštava magazin 'New Idea', nakon što je jedna od bliskih Viktorijinih prijateljica postala roditelj, manekenka je poželela da se u njenoj porodičnoj kući još jednom začuje dečiji plač. Ipak, to nije prvi put da Viktorija razmišlja o prinovi.

Pročitajte i Viktorija Bekam nije izgubila veru: Nakon spontanog pobačaja najveća podrška bio joj je suprug Dejvid!

- Već godinama želi još jedno dete, ali joj do sada nije uspevalo. Svesna je da vreme nije na njenoj strani, pa požuruje Dejvida, jer ako se to ne desi sada, neće nikada - priča izvor za pomenuti magazin.

Međutim, kako već godinama ne uspeva da ubedi supruga u ovu ideju, Viktorija ima i rezervni plan koji se tiče njenog najstarijeg sina Bruklina i njegove izabranice Nikol Pelc, koji su već nekoliko puta istakli da ne nameravaju mnogo da čekaju kako bi se ostvarili u ulozi roditelja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading