Aleksandar Mitrović

Najradosnija vest na godišnjicu braka: Mitrogol čeka treće dete

Autor: Gloria.rs

27.05.2022 12:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fudbaler Aleksandar Mitrović čeka treće dete sa suprugom Kristinom koju je oženio prošle godine, na današnji danSrpski reprezentativac Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina čekaju treće dete. Posle kćerke i sina u njihov dom stiže još jedna beba, a pol još nisu otkrili. Da u dom Mitrovića stižu rode saznalo se na dan prve godišnjice njihovog braka.

Pročitaj i - Izabranica golgetera Aleksandra Mitrovića proglašena je za jednu od najatraktivnijih "žena fudbalera"!

Kristina je najradosniju vest potvrdila jednim video-snimkom, na kojem se ona vidi u lifu, a u prvom planu je njen trudnički stomak.

 

 

Par je 2016. dobio sina Luku, a krajem 2017. ćerku Nađu.

 

 

 

Kristina i Aleksandar su se venčali na današnji dan prošle godine venčali u Beogradu.

 

 

Srpski fudbaler je u izjavama za medije u nekoliko navrata isticao da ga je roditeljstvo promenilo, da je od dečaka koji je sa 20 godina stigao u Englesku da igra fudbal, postao odrastao čovek koji vodi računa o svojim postupcima na terenu i van njega.

Ata Images

 

U novembru prošle godine popularni Mitrogol je po ko zna koji put postao heroj nacije kada je svojim golom u Portugaliji odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo. Srpski as je stanovnik Londona od 2018. otkako igra za Fulam, a ove sezone je sa neverovatna 43 gola postavio rekord Čempionšipa i uveo svoj tim u Premijer ligu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading