Svi su prokomentarisali

Zabrinula obožavaoce: Milica Pavlović preterala, ovo nije normalno

Autor:

10.05.2022 15:00

Foto:

Foto:

Milica Pavlović zabrinula je svoje obožavaoceNajvatrenija pevačica na našoj estradi Milica Pavović kako je mnogi nazivaju nedavno je izbacila novi album "Posesivna", i za tu priliku iz brinete je prešla u platinastu plavušu, i moramo priznati da joj odlično stoji. 

No, sada je zabrinula svoje obožavaoce. Ona je objavila nove fotogradije na svom instagram profilu uslikane u jednom luksuznom hotleu u Beču, a jedan detalj je ukrao posebnu pažnju. 

Pročitajte i: Sve naše poznate zvezde ih imaju - Ove cipele su hit proleća

Instagram

 

Naime, ona je obukla crvenu mini-haljinu od lateksa i uz to todala iste takve rukavice, i u prvi plan istakla svoj grudi koš. Obožavaoci su odmah postali zabrinuti jer Milica izgleda mršavije nego ikad, ima naglašene ključne kosti, a i haljina koja bi trebala da joj je uz telo, velika joj je u struku, pa su zaključili da se njen izgled graniči sa anoreksijom. 

Pročitajte i: Moćan parfem koji miriše na luksuz - Milica Pavlović bira samo najbolje

Instagram

 

No, veselost na njenom licu, pobija malopređašnju teoriju. Ona je nasmejana, i vesela, iako moramo priznati da jeste smršala, verovatno je na nekom posebnom režimu ishrane koji je uvela u svoju rutinu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading