Nova afera na estradi?

Niske strasti: Šta Mili kaže o glasinama da vara ženu sa Jovanom Jeremić

Autor:

05.05.2022 14:50

Foto:

Foto:

Da li je Mili varao suprugu Ninu sa Jovanom Jeremić



Kompozitor Aleksandar Milić Mili i voditeljka Jovana Jeremić našli su se u centru skandala, jer domaći mediji pišu da je novi direktor „Granda“ varao suprugu sa zvezdom jutarnjeg programa televizije Pink.

Sve je počelo kada su kamere tokom vikenda u programu uživo "zumirale" ekran Jovaninog mobilnog telefona, kaka joj je stigla poruka od izvesnog Milija: "A može i spa ako ti je do opuštanja… Mnogo nudim, ne valja" – stajalo je u poruci.

Pročitajte i: Rola u emisiji uživo - Jovana Jeremić izazvala pometnju u studiju

Instagram

 

Ubrzo nakon objavljene vesti, oglasila se i Jovana koja je objasnila da se ne radi o Aleksandru Miliću Miliju.

– Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. Ljude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u istoriji. Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televizije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu – rekla je Jovana.

Pročitajte i: Mlađe kolege bi mu pozavidele - Aleksandar Milić Mili pokazao savršeno telo

Ata Images

 

Potom se oglasio i sam Alekandar Milić Mili koji je sa osmehom prokomentarisao ove navode.

– Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesmama za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde – rekao je Milić za Kurir.

Ostaje nam da vidimo da kakv će epilog imati ova, za sada, lažna afera. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading