Njen referendum: Jovana Jeremić iznela nepristojnu ideju

Autor:

17.01.2022 13:05

Foto:

Foto:

Voditeljka Jovana Jeremić, žena koja provocira i izaziva, kako svojom pojavom tako i svojim stavovima, opet je napravila pometnju



Popularna voditeljka Jovana Jeremić (31) u javnosti poznata je kao osoba koja gde god se pojavi napravi šou. 

Njenim gledaocima i fanovima sa njom nikada nije dosadno, a da ne postoji limit u tome šta bi uradila za svoju publiku, pokazala je nedavnom objavom na svom Instagramu.

Naime, do voditeljke je došao jedan listić sa jučerašnjeg referenduma, a jedan od fanova je bojkot glasanja doživeo u najslobodnijem smislu, te je preformulisao pitanje.

Pročitajte i Autfiti koji će se pamtiti - Voditeljke obeležile godinu za nama kreacijama koje bi retko ko poneo

- Da li ste za to da Jovana Jeremić vodi program gola - napisao je dovitljivi neglasač, a Jeremić nije izignorisala ovaj novi referendum koji odlučuje o njenoj sudbini.

- Najteže je uspeti u tome da zavredis poštovanje publike da postaneš urbana legenda svoga vremena. Mi vrlo uspešno gazimo ka tome - napiasla je Jovana, i dodala:

Pročitajte i Bolje zdrav razvod nego loš brak - Jovana Jeremić otkrila istinu o krahu ljubavi

- Moja publika. Ljubav je to. Prava. Uostalom, kao sve u mom životu. Glasanje na sajtovima sam najavila nakon referenduma jer nisam zelela da loše uticem na izlaznost. Uskoro otvaramo glasanje šta narod misli i ukoliko izglasate, vaša želja će biti ispunjena - napisala je voditeljka koja je voljna da napravi revoluciju u vođenju jutarnjeg programa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading