Bolestan sin

Oglasila se Snežana Borjan: Potresna priča iz Instituta za majku i dete

Autor:

04.05.2022 11:30

Foto:

Foto:

Snežana i Milan Borjan prolaze kroz težak period jer ima je sin bolestan



Igrač crveno-belih Milan Borjan i njegova supruga Snežana, prolaze kroz težak period jer im se sin Filip trenutno nalazi u Instututu za majku i dete pošto boluje od rota virusa. Uprkos tome Milan je pokazao veliki profesionalizam i nikom od saigrača na jučerašnjuj utakmici koju su imali nije rekao za to, i lalvovski čuvao gol čitavu utakmicu da bi na kraju njegov tim pobedio Vojvodinu sa 3:0.

Da im je sin bolestan saznali smo od Snežane koja je emotivnu poruku podelila na svom instagram profilu uz fotografije sina.

Pročitajte i: Milan i Snežana Borjan - Prvi poljubac se desio na pumpi

Instagram

 

- Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi.

Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško- kapitenski, kako drugačije!
Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskazem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu dr. Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu.
Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos naše zemlja - napisala je Snežana.

Instagram

 

Inače, rotavirus je vodeći uzročnik gastroenteritisa, upale želuca i creva,  kod dece ispod 5 godina starost

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading