Nije izdržala

Nasmejaće vas do suza: Jelena Karleuša objavila detalje iz dnevnika kćerke Nike

Autor:

02.05.2022 16:30

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša objavila je na instagramu detalje iz dnevnika svoje kćerke Nike, koji su nasmejali njene brojne pratioce



Pevačica Jelena Karleuša sve je nasmejala do suza jednom objavom na instagramu. Pevačica je objavila detalje iz dnevnika njene kćerke Nike. Reč je o stranici dnevnika nasledice JK i njenog supruga Duška Tošića, na kojoj je iskreno zapisala šta je muči.

Pročitaj i - JK sama na Uskrs: Ćerke sa Duškom u Dubaiju

- Iako znam da će se ljutiti, moram da objavim deo dnevnika moje Nikice. Ružno je što špijuniram dete, ali kako ovo da ne objavim - napisala je Jelena, uz fotografiju stranice iz Nikinog dnevnika.

Instagram

 

Na toj stranici dnevnika Nika je zapisala sledeće:

Instagram screenshot @karleusastar

 

- Ali brate, moja dadilja Bilja me uvek pita šta sam jela, kao da “vodim računa”, okej. To boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene, njoj je to okej. I kaže mi da pazim šta da jedem. I ti isto, Biljo! Gledaj svoja posla ženo! Nisi mi mama. A fazon, ona je duplo deblja od mene i skoro sam viša od nje - piše u Nikinom dnevniku, a ovaj isečak je pored Jelene Karleuše nasmejalo i mnoge njene partioce na instagramu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading