Uraganka Ivana Nikolić: Želim veliko venčanje

Autor:

13.04.2022 19:00

Foto:

Foto:

Pevačica Ivana Nikolić priznaje da je zaljubljena, da mašta o zasnivanju porodice i da na društvenim mrežama često nailazi na postove o bebama što tumači kao signal svemira



Dok sa koleginicama iz grupe Hurricane priprema nove pesme, pevačica Ivana Nikolić (26) raduje se svakom novom izazovu. Pored snimanja novih spotova, željno iščekuje leto i brojne nastupe, a priželjkuje i odlazak na more i odmor. U njenom zgusnutom rasporedu nema mnogo slobodnog vremena. Ipak, ima mesta za pravu ljubav, a uz nju i tajnih misli o budućem venčanju i majčinstvu.

Pročitajte i: Ivana Nikolić prevarena? Ove reči zabrinule su njene obožavaoce

Jovanka Bojković

 

Dosta se spekuliše o vašem privatnom životu? Nervira li vas to?

- Što se tiče mog ljubavnog života, o tome se piše i spekuliše otkako smo se pojavile na sceni. Možda o meni najviše jer volim da svoju privatnost čuvam, pa je ljudima to još više zanimljivo. Postoje osobe koje ne vole da se eksponiraju i ja to poštujem. Čuvam privatnost sa svojim partnerom jer sam tako najsrećnija.

Jeste li zaljubljeni? Kako vam je u vezi sa emotivnim partnerom?

- Volim da kažem da sam u vezi sa moje dve koleginice, Ksenijom i Sanjom, jer smo mi toliko zajedno da skoro pa nemamo privatni život. Često se šalim na taj način jer ne komentarišem svoj privatni život.

Šta treba da ima muškarac koji stoji pored vas?

- Mora da ima veliko srce i puno strpljenja i razumevanja s obzirom na to da moj posao nije lak i da mora da se nosi sa mnogim stvarima. Ljubav je najbitnija, ona sve pokreće i na nju se i fokusiram u vezi. Ništa drugo mi nije važnije od toga.

Pročitajte i: Mnogo se troši - Ivana Uraganka jede kao mećava

Jovanka Bojković

 

Svesni ste da ste privlačni velikom broju muškaraca. Tera li vas to da budete još bolji?

- Perfekcionista sam, takav mi je i horoskopski znak, Ovan. Uvek se teram da budem što bolja. Iskreno, volim to kod sebe, volim upornost i to što sam istrajna. Nekad imam utisak da sam privlačnija ženskom polu, jer dosta poruka dobijam od devojaka, mnogo više nego od muškaraca, tako da ne znam da li je u meni neki problem. Prija mi svaki kompliment i uvek su dobrodošli. Svakoj ženi znači da je poželjna, da se dopada drugima, ne samo fizički nego i mentalno.

Razmišljate li o venčanju i majčinstvu?

- Razmišljala sam o venčanju dok sam bila mlađa. Ali otkako sam se posvetila karijeri, sve manje mislim na to. Volim i decu i brak, zajednički život, da se emotivno ulažem u odnos s partnerom. Verovatno ću uskoro početi da razmišljam i o tome, ne zbog partnera nego zbog mojih godina. Želja mi je da imam veliko venčanje, sa puno zvanica, mnogo kolega i muzičara. Volela bih i te kako da se jednog dana ostvarim kao majka. Svako ko me poznaje zna da kad vidim dete na ulici moram da stanem, da se nasmejem i prokomentarišem nešto. To baš izaziva radost u meni. Možda čak i preterujem u tome pa mi i na instagramu konstantno iskaču neke bebe. Svemir mi očito pokazuje neki put.

 

Ceo intervju pročitatjte u novom broju Glorije!

Komentari. (0)

Loading