Oštra reakcija Uraganki: Želimo da obavestimo javnost da se raspadamo

Autor:

21.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Raspad grupe Hurricane jedna je od glavnih tema u domaćim medijima poslednjih dana, a šta se krije iza svega?



Popularni triling devojaka koji čini grupu 'Hurricane' nedavno je dospeo u žižu javnosti, no povod za tako nešto nije bio ni malo prijatan. Pojedini domaći mediji izvestili su da je pomenuta grupa na korak od raspada, što je izazvalo veliku paniku među mnogobrojnim obožavaocima ovog trilinga.

Kako bi smirile svoje obožavaoce, te u isto vreme stale na kraj glasinama, Ksenija, Ivana i Sanja odlučile su da se oglase putem zvanične Instagram stranice njihove grupe, te su jasno poručile da se zaista raspadaju, ali od posla.

Pročitajte i Kad ona vežba gluteus niko ne diše: Ivana Uraganka na delu

Instagram screenshot

 

- Nakon netačnih informacija da se naša grupa raspada, poslednji put želimo da obavestimo javnost da se raspadamo, ali od posla. Naši fanovi stvarno ne zaslužuju ovakva medijska iživljavanja. - počele su svoje izlaganje atraktivne devojke, te se zahvalile svima na velikoj podršci koju uživaju.

- Hvala svima koji nas podržavaju - poručile su one uz emotikon srca, da bi za kraj najavile još puno iznenađenja, potez kojim su sasvim sigurno raspalile maštu njihovih obožavalaca, a šta su to devojke pripremile ostaje nam da vidimo u narednim danima, nedeljama..

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading