Miljenice Sergeja i Kristine Ćetković gestom raspametile roditelje, a povod je predivan

Autor:

15.03.2022 12:00

Foto:

Foto:

Ćerke Sergeja Ćetkovića priredile roditeljima iznenađenje koje će pamtiti



Popularni pevač Sergej Ćetković (46) u godini za nama doživeo je neopisivu bol nakon gubitka oba roditelja u razmaku od svega nedelju dana. Mesec mart u njemu uvek će buditi pomešana osećanja, s obzirom da je to mesec kada je ostao bez životnog oslonca i najvažnijih figura u njegovom životu - majke i oca, ali i mesec u kome slavi godišnjicu ljubavi sa suprugom Kristinom, s kojom je u skladnom odnosu već dve decenije.

Kao kruna njihove ljubavi stigle su i ćerke Mila i Lola, koje je par usvojio posle dugogodišnje borbe za potomstvo.

Pročitajte Ivan Bosiljčić otkrio detalje intimne proslave Sergeja Ćetkovića: Samo za odabrane

Instagram screenshot

 

Upravo ćerke Sergeja Ćetkovića današnja su tema. Mila i Lola dale su sve od sebe kako bi roditeljima povodom godišnjice ljubavi priredili iznenađenje koje će pamtiti - i uspele su u tome.

Njihvove miljenice od papira napravile su oblik srca, te su u jednom napisale 'mama i tata', dok su na drugom roditeljima ostavili poruku.

- Dragi roditelji, srećna godišnjica, puno vas volim - glasi glavna porukana ćestitci.

Pročitajte Podetinjio: Sergej Ćetković pokazao baletsko umeće

Oni koji poznaju Sergeja, tvrde da je sjajan muž, a još bolji otac. S obzirom na činjenicu da njegove ćerke polako ulaze u pubertet, Ćetković je svojevremeno govorio o njihovom odnosu, te načinu na koji se on i njegova supruga nose sa nestašlucima.

- To je, verujem, normalno u svim porodicama. Ni mi nismo izuzetak. Kod mame mogu da prođu neke stvari, kod tate druge. Govorim o sitnicama koje često pređu na nivo zabave. Kada je o ozbiljnim stvarima reč, što se tiče vaspitavanja, Kristina i ja smo složni jer verujemo da je to jedini način da se deca izvedu na pravi put. Tako one stiču poverenje u nas i mi u njih, ne lutaju od jednog do drugog i ne gube smer. Ako vide da smo nas dvoje nesložni u nekim odlukama, to je za njih najgore jer ih zbunjuje. Kristina i ja to ne dozvoljavamo. Srećni smo u kakve nam ljude deca izrastaju. Verujem da je to najvažnije što roditelji mogu da požele - zaključio je pevač, a prenosi Hello!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading