Sergej Ćetković: Tu lekciju nikada nisam zaboravio!

Autor:

27.06.2021 21:30

Foto:

Foto:

Nekoliko meseci posle velikog životnog loma, pevač Sergej Ćetković prvi put govori o gubitku majke i oca za sedam dana i otkriva da su oni, pored supruge i dece, najzaslužniji što je postao čovek i umetnik kakav jeste



Posle pauze duge više od godinu dana, pevač Sergej Ćetković (45) objavio je novu pesmu “Kofer”, koja najavljuje i novi album, na jesen. Njime će nastaviti obeležavanje jubileja, dve decenije bavljenja muzikom. Priznaje da se uželeo publike jer, kako kaže, nijedan virtuelni koncert ne može da zameni zagrljaj, rukovanje, osmehe i emocije koje muzičari dele sa publikom na nastupima. Pandemija mu je odnela oba roditelja, majka Dragica sahranjena je na njegov rođendan, a sedam dana posle nje otišao je i otac Slobodan. Sergej ističe da će čitavog života negovati vrednosti koje su mu oni usadili.

Pročitajte i Sergej Ćetković iznenadio obožavaoce vestima - Dugo sam čekao ovaj trenutak!

Nemanja Novaković

 

- Imao sam sreću da sam od svojih roditelja naučio mnogo o životu, o sebi, o sreći i lepoti i vrednosti života, i sve to sada prenosim na svoju decu. I to činim punog srca, ponosno i sa mnogo ljubavi. Njihova ljubav je uvek u mojim stihovima, ona mi je bila putokaz kako treba u životu. Njihova međusobna, kao i ljubav prema meni i mojoj braći. Oni su, pored moje supruge i dece, zaslužni za sve što sam postao i što jesam. I jako sam ponosan na to. Tu ljubav ništa ne može i neće ugasiti.

Koliko je roditeljska ljubav uticala na vašu predstavu o ljubavi, s obzirom na to da ste odrasli u takvom okruženju?

- Da je bilo drugačije i da nisam imao njihov primer, verujem da danas ne bih u potpunosti bio srećan i ostvaren čovek kada su u pitanju brak i porodica. Naučili su me da čuvam svoju ljubav i delim je bezrezervno sa onima koje volim. Tu lekciju nikada nisam zaboravio.

Pročitajte i Potresne reči Sergeja Ćetkovića odzvanjaju - Život mora teći dalje!

Nemanja Novaković

 

Po čemu je “Kofer” specifičan i drugačiji od prethodnih pesama?

- Pre svega po simbolici koju nosi, a koja, barem meni, predstavlja putovanje u jedno novo, lepše vreme, i ostavljanje u prošlosti svega što nam se dogodilo tokom prethodnih godinu i po dana. Kad je pesma objavljena, pozvao sam publiku da spakuje dobru energiju, lepe emocije i vedro raspoloženje i zajedno sa mnom krene na jedno lepo muzičko putovanje. Sudeći po reakcijama na nju, upravo to se i dogodilo, što mi je veoma drago. “Kofer” otvara i novo poglavlje u mojoj karijeri, nadam se jedno od najboljih do sada, a i nosi nešto drugačiji zvuk, energiju i atmosferu koja će obeležiti sve moje nove pesme.

Ceo intervju u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading