U zdravom telu zdrav duh: Ko se još pored Konstrakte ovog pridržava

Autor: Gloria.rs

11.03.2022 10:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

U zdravom telu zdrav duh - Konstrakta nije jedina, još jedna naša poznata ličnost pridržava se ovog načelaU zdravom telu zdrav duh ili kao što pobednička pesma Konstrakte kaže In corpore sano. Da bismo imali zdrav duh neophodno je da budemo zdravi i fizički. Pravilna i redovna  ishrana, dosta tečnosti, kao i redovno bavljenje nekom fizičkom aktivnošću, obezbediće nam zdraviji život. S druge strane, isto tako je bitno izbegavati stres i nervozu i brinuti o svom mentalnom zdravlju.

Veleobrt na PZE - Šta je Aca Lukas uradio Konstrakti u bekstejdžu

 

 

Jedan od recepata za zdraviji život je svakako vežbanje, to nam dokazuje i naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović. Ona je u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom nemačke reprezentacije Bastijanom Švajnštajgerom, a kako su oboje sportisti redovno bavljenje fizičkom aktivnošću za njih je svakodnevna rutina.
Iako ima 34 godine, Ana izgleda nikad lepše i mlađe! Neguje prirodan izgled, i skoro nikad je nećete videti našminkanu. Stalno govri o tome koliko je bitna nega, zdrav život, ishrana i vežbanje za kvalitetniji život.
Na svom instagram profilu često kači fotografije iz teretane i time motiviše svoje pratioce da i oni učine isto za svoj duh i telo.

Pročitajte: Šmekerski gest Bastijana, Ana Ivanović ostala bez teksta

 

 


Nema lepšeg osećaja nego kad završite sa treningom, zar ne?

Pokrenite se već danas, leto će brzo, a i da neće, bićete srećniji!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading