Tužna sudbina nežnog džina: Zvezdu "Hari Potera" bolest izolovala od ljudi

Autor:

02.03.2022 17:31

Foto:

Foto:

Glumac Robi Koltrejn pati od bolesti koja ga je potpuno izolovala od ljudi



Glumac Robi Koltrejn (71), koji je postao miljenik sveta tumačeći lik Rubeusa Hagrida, živi u štali i pati od nesnosnih bolova, a u javnosti se gotovo uopšte ne pojavljuje.

Mnogim glumcima su filmovi o Hariju Poteru, planetarno popularnom, bili odskočna daska u karijeri, ali za Robija to ne važi. On se potpuno povukao iz javnosti i preselio u brda u blizini Glazgova. Živi u iznajmljenoj i adaptiranoj štali koju mesečno plaća 1.000 funti, piše Radar.

Pročitajte i Ekipa Harija Potera ponovo na okupu - Evo kako izgledaju danas 

Naime, glumac se već godinama bori sa osteoartritisom. Bolovi koje svakodnevno oseća su ponekad neizdrživi, a nije u stanju ni da hoda.

- Robi je u konstantnim bolovima već godinama, a koleno mu sve više propada. U invalidskim kolicima su ga doveli i odveli sa događaja, što je bio veliki šok za fanove koji su navikli da gledaju kao snažnog i visokog Hagrida. Sve ga to mnogo frustrira, ali se nada da će se vratiti na noge nakon operacije - ističe izvor blizak Koltrejnu.

Njegov najbliži komšija i stanodavac, Endru Edmonston (50), rekao je da nije video glumca poslednje četiri godine.

Pročitajte i J.K.Rouling - Hari Poter besplatno za decu

Guliver Getty Images

 

- "Povučen" je definitivno reč kojom bih opisao Robija. On je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi, ali od njega već godinama nema ni "k" od komšije. Pre mnogo godina viđali smo ga na privatnim večerama, ali to je sada prestalo - rekao je Edmonston.

Pročitajte i Slava, novac i alkohol - Danijel Redklif o tamnoj strani popularnosti Harija Potera

Guliver Getty Images

 

- On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je 'ne' - objasnio je Edmonston.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading