Porodila se Valentina Obradović, ime koje je odabrala za naslednika će Vas oduševiti

Autor:

02.03.2022 16:00

Foto:

Foto:

Porodila se Valentina Obradović, u 47. godini se ostvarila u ulozi roditelja



Dizajnerka Valentina Obradović postala je majka u 47. godini. Sa partnerom Blagojem Bajićem dobila je dečaka kome su dali ime Fjodor, po omiljenom književniku. 

Bebu je na svet donela carskim rezom, a tokom dugotrajne borbe za potomstvo nijednog trenutka nije pomislila da odustane. U želji da ohrabri i druge žene koje imaju problem sa začećem, otvoreno je govorila o  svom iskustvu. 

Pročitajte Valentina Obradović verovala je u čuda: Izazovi s kojima se susreće trudnica u petoj deceniji života

Sonja Milojević

 

- Život nastaje iz života, iz hrabrosti, nikad iz kukavičluka, štagod da stvarate. Sve u tvoje vreme, a ne "Sve u svoje vreme". Tih predrasuda sam se naslušala u periodu priprema, želje, borbe u kojoj mi je bila potrebna podrška, i to čak i od naših lekara, specijalista u ovoj oblasti. Čula sam ih i zahvalila se, ali su to granice tih ljudi, moje su i tada bile dalje i veće. Zato smo i prešli granicu, ne samo njihovih predrasuda, nego i stravno. Češka je verovala, išli smo ka ljudima koji veruju- otkrila je kreatorka, koja je sve vreme trudnoće bila aktivna s obzirom na to da je pokrenula svoj modni brend "Love by Valentina", sa posebnom linijom za buduće mame, ali i bebe. 



 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading