Luda noć za Jovanu Đorđević: Manekenka mislila da je prate nepoznati muškarci

Autor:

16.02.2022 17:16

Foto:

Foto:

Manekenka Jovana Đorđević pamtiće prethodnu noć do kraja života



Kada je sinoć vozila iz Verone za Beograd, dok su joj na zadnjem sedištu bila deca, manekenka Jovana Đorđević nije ni slutila da će doživeti traumu i da će do kraja noći imati posla sa policijom.

Naime, Jovana je zaustavljena na Gazeli jer je vozila daleko iznad dozvoljene brzine, tačnije 196 km na čas, ali izgleda da za to ima dobro objašnjenje.

Pročitajte i Fantastično - Jovana Đorđević pokazala kakvom pozadinom raspolaže

 

 

Naime, njena advokatica je objasnila da je manekenka u jednom momentu pomislila kako je prati vozilo, te pojačavala brzinu iz straha, neznajući da su u autu policajci, jer nije bilo rotacije niti nekog drugog obeležja.

- Jovana je vozila iz Verone za Beograd. Pre iskljucenja za Tošin bunar primetila je da je prati, a zatim i juri luksuzni automobil (nije bio službeni, nisu bile upaljene rotacije). Ona nije znala da je u pitanju policija, već je samo videla muškarce u kolima. Na tom delu puta vozila je preko dozvoljene brzine, ali ne više od 140 na sat. Pomislila je da je nepoznati muškarci jure iz obesti, zbog čega se uplašila za bezbednost sebe i svoje dece, jer je ranije imala jako neprijatno slično iskustvo -  kaže za "Telegraf.rs" Iva Marković, advokatica Jovane Đorđević.

Inače, policijski auto je uključio rotaciju na Gazeli, kada je Jovana i zaustavila auto.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading