Žene su bile lude za njim, a on je izabrao Cecu: Tajna ljubav Vlade Vuksanović i Ražnatovićeve

Autor:

07.02.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović i Vlada Vuksanović svoju ljubav krili su od predstavnika sedme sile.



Folk pevačica Ceca Ražnatović jedna je od omiljenih tema domaćih medija. Ono što posebno intrigira javnost jeste njen ljubavni život nakon Arkana, a nakon što je odlučila da stavi tačku na ljubav sa Bogdanom Srejovićem, odlučili smo da se prisetimo njenih ljubavi pre Bogdana.

Jedna od najupečatljivijih sasvim sigurno je i ona sa Vladom Vuksanovićem, atraktivnim manekenom, koji se domaćoj javnosti predstavio u rijaliti programu 'Survajver', gde je odneo i pobedu.

Pročitajte Provod mu došao glave: Bogdan Srejović se javno pravda Ceci

Instagram

 

Iako su brojni domaći mediji izveštavali o njihovoj ljubavi, a nakon što je Vlada prisustvovao proslavi Cecinog rođendana priča se intenzivirala. No, Ceca i Vlada izričito su demantovali sve napise u medijima, ističući da su oni samo prijatelji.

- Ovo je prenaduvana priča i ja sam iznenađen šta se dešava i šta sve novine objavljuju - objasnio je svojevremeno Vlada, te dodao:

Pročitajte Svaki komentar je suvišan: Jedan detalj otkrio u kakvim su sada odnosima Bogdan i Ceca

Instagram

 

Ceca Ražnatović i Vlada Vuksanović demantovali napise

- Ja sam maneken i student ekonomije sa prosekom 8.8 i ne želim da se moje ime provlači po novinama i da me pominju kao dečka Ceca Ražnatović. Zbog svega ovoga imam i problema u porodici. Ceca putuje na Kipar, ja u Šangaj gde ću živeti i raditi nekoliko meseci, tako da o navodnoj romansi nema ni pomena - zaključio je on, a njegovu priču potvrdila je i sama pevačica.

- Očigledno da oni koji nisu bili na mom rođedanskom slavlju imaju više informacija šta se tamo dešavala i ko je sve bio. Zato i nemam komentara na sve te priče - objasnila je tada Ceca, a prenosi 'Upoverenju'.

Vlada i Ceca svoju romansu navodno su otpočeli početkom 2009. godine, no Vlada sada uživa u stabilnoj vezi sa atraktivnom latinoamerikankom, dok je Ceca stavila tačku i na vezu sa Bogdanom Srejovićem, te se čini da pevačica nema mnogo sreće u ljubavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja

09.02.2022 22:00

Bio na njenom rodj a onda je ponizio recima da je student i da nece da ga povezuju sa Cecom.Uzas