Ima još nade za nas: Dugačak red za koncert Nemanje Radulovića

Autor:

03.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Filharmonijski koncert sa Nemanjom Radulovićem rasprodat za manje od pola sata. Red ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova.



Ulaznice za događaj sezone Beogradske filharmonije, nastup sa Nemanjom Radulovićem, rasprodate su za pola sata, a preko onlajn sistema za manje od 4 minuta. Ogromno interesovanje bilo je očekivano, pa se pred Beogradskom filharmonijom formirao red od više stotina metara, a prvi su pristigli pre 7 ujutro.

Nemanja Radulović, miljenik celog sveta, nastupiće sa Beogradskom filharmonijom 4. februara na Kolarcu, pod upravom dirigenta Danijela Rajskina. Izvođenje jednog od najčuvenijih dela svih vremena, Koncerta za violinu i orkestar Čajkovskog, biće tačka ponovnog susreta Radulovića i Rajskina. Stalni gostujući dirigent Beogradske filharmonije predvodio je nezaboravni nastup Nemanje sa Filharmonijom na Kolarcu 2016. godine nakon čega je usledilo zajedničko gostovanje u Moskvi, u čuvenoj Sali Čajkovski povodom otvaranja koncertne sezone Moskovskog simfonijskog društva.

Pročitajte Nemanja Radulović: Muzika je za mene vazduh, sloboda i život

Svi koncerti sa Nemanjom Radulovićem su događaji koje Beogradska filharmonija dugo pamti. Prošle godine su zajedno nastupali na Bemusu kada je Nemanja izvodio Violinski koncert Prokofjeva. Beogradskom i moskovskom nastupu iz 2016. godine i izvođenju Hačaturijanovog koncertantnog dela, prethodilo je izvođenje Bruhovog Koncerta broj 1, pod upravom dirigenta Eiđija Ouea.  

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading