Sećanje

Radovan Vujović je najveći zavodnik među glumcima: U njegovom zagrljaju je bila i ova lepotica

Autor:

21.12.2021 13:00

Foto:

Foto:

Iako mnogi veruju da su Miloš Biković i Milan Marić najveći zavodnici u glumačkom svetu, činjenice govore drugačije.



Užičanininu Radovanu Vujoviću, koga znamo po velikom broju pozorišnih, filmskih i posebno televizijskih uloga (Vreme zla, Koreni, Vojna akademija, Porodica, Državni službenik), nisu odolele mnoge poznate dame. Pre Milene Radulović s kojom je bio nekoliko godina u vezi. Radovan je zaveo još nekoliko koleginica, među kojima i Nadu Macanković, koja danas ima dvojicu sinoca s odbojkaškim trenerom Bojanom Janićem.

Pročitajte i Stara ljubav zaborava nema: Milena Radulović podržala bivšeg dečka

Marija Ćalić

 

Njihova ljubav je počela diskretno u glumačkim krugovima, da bi posle izvesnog vremena počeli da se pojavljuju zajedno na javnim mestima.  

- Ne volimo da previše razmišljamo o budućnosti, dok čovek planira, Bog se smeje. Dosad je naša ljubav savladala sva iskušenja, pa pretpostavljam da je čvrsta i da će trajati, ali još smo premladi da bismo zazazivali datum venčanja. Naši dajdalji planovi sežu do narednog putovanja, jer idemo zajedno na more i skijanje. Volela bih da u narednih nekoliko godina steknemo mogućnost da živimo zajedno – izjavila je tada, u jeku velike ljubavi, Nada Macanković za Gloriju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading