Dala primer svima: Nada Macanković doji bebu na javnom mestu

Autor:

28.09.2021 19:07

Foto:

Foto:

Glumica Nada Macanković je nedavno dobila još jednog dečaka, a po svemu sudeći, uverena je da je za bebu majčino mleko najbolja hrana



Glumica Nada Macanković i odbojkaški trener Bojan Janjić postali su, početkom jula, roditelji drugog sina, te je njihov Milutin dobio priliku da se konačno ostvari u ulozi starijeg brata. 

Nada je u intervjuu za Gloriju otkrila da je sam početak trudnoće bio stresan za nju, s obzirom na to da je otkrila da je u drugom stanju sedam dana pošto se zarazila kovidom - 19. 

Pročitajte i Dobrodošao maleni moj - Glumica objavila sliku iz porodilišta (FOTO)

Luka Šarac

 

Budući da je stresni period iza nje, glumica, koju smo gledali u serijama "Kralj" i "Četiri ruže", konačno može da odahne i uživa u svim blagodetima majčinstva, kao što je dojenje.

Veza koju majka i beba uspostavljaju u toku dojenja neprocenjiva je stvar, kako emocionalno, tako i fizički, budući da beba tako najbolje izgrađuje sopstveni imunitet.

Instagram / Nada Macanković

 

Držeći to na umu, Nada Macanković je shvatila da ne treba da oseća bilo kakav stid dok doji sina u javnosti, te je objavivši fotografiju na kojoj upravo to čini pružila podršku mnogim mamama na koje pritisak javnosti deluje tako da se snebivaju da čine što je prirodno.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading