Filip Živojinović zbog ove žene ostavio je Sofiju Milošević, a nije u pitanju Prija

Autor:

20.12.2021 13:30

Foto:

Foto:

Ljubavni život Filipa Živojinovića interesantna je tema domaćim medijima, no o njemu se zaista ne zna puno.



Život Filipa Živojinovića često je tema domaćih medija, koji se na sve načine trude da saznaju privatne detalje iz života Breninog naslednika. Pikanterije iz njegovog ljubavnog života duboko se analiziraju, no malo detalja o istom je poznato, pre njegove veze sa atraktivnom pevačicom Aleksandrom Prijović.

Ljubavni život Filipa Živojinovića 

Sada već davne 2011. godine domaća javnost ostala je šokirana novim parom koji se pojavio na sceni, a u pitanju su bili Filip Živojinović i intrigantna glumica Maja Mandžuka. Oni su se u leto pomenute godine zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, te je na prvi pogled bilo jasno da su u ljubavnoj vezi, te da im je zaista lepo.

Instagram

 

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da su, pre nego što su uplovili u zajedničku romansu, oboje stavili tačke na dugogodišnje ljubavi, Filipa se rastao od manekenke Sofije Milošević, dok je Maja stavila tačku na deset godina dug odnos sa neimenovanim biznismenom iz Crne Gore.

Nekoliko meseci pošto su svima jasno stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Filip i Maja otpočeli su zajednički život u dalekom Los Anđelesu, te su povremeno posećivali Beograd i taman kada su svi pomislili da će par svoju ljubav krunisati brakom, iznenada se dogodio prekokret, te su četiri godine nakon ozvaničenja ljubavi odlučili da na istu stave tačku.

Pročitajte i Filip Živojinović otputovao sam, a šta za to vreme radi njegova supruga Aleksandra Prijović?

- Dok je ljubav trajala bilo nam je lepo i bili smo nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle sitnih nesuglasica, nije se umešala nikakva treća osoba. Filipu želim sve najbolje - tvrdila je svojevremeno Maja, kada je medijima objašnjavala situaciju u kojoj se našla.

Iako je u domaćoj javnosti preovladavao stav da će se Maja i Filip vrlo brzo pomiriti, do toga ipak nije došlo, šta više, s vremenom su prekinuli svaki kontakt. Danas, Živojinović uživa u skladnom i mirnom braku s pevačicom Aleksandrom Prijović, dok je Maja nastavila da živi na relaciji Amerika-Srbija, te za sada nije stala na 'ludi kamen'.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading