Stariji muškarac obeležio mladost Nataše Bekvalac: Ko je muškarac koga je pevačica ljubila u ranim dvadesetim

Autor: Gloria.rs

25.11.2021 19:15

Foto: Dušan Petrović

Ljubavni život Nataše Bekvalac do tančina je poznat domaćoj javnosti.U ranim dvadesetim godinama, atraktivna pop pevačica Nataša Bekvalac uživala je u ljubavi sa biznismenom Miodragom Kostićem. Bila je to velika ljubav, no činjenica da je pevačica, kada je stupila u emotivne odnose sa Miodragom imala svega dvadeset godina, te je razlika u godinama bila zaista velika nije im išla u prilog.

No, njihova ljubavna avantura potrajala je četiri godine, kroz koje su Nataša i Miodrag doživeli veliki broj uspona i padova. I sama Nataša, kada je svojevremeno govorila o njihovoj vezi, istakla je da je bila izuzetno turbulentna, no uprkos svemu njih dvoje ostali su u dobrim odnosima, a pojedini mediji naveli su da je lepa pevačica svojoj bivšoj ljubavi posvetila i pesmu 'Ponovo', no Nataša to nikada nije potvrdila, ali ni demantovala.

Pročitajte i Šta bi svaka devojka trebalo da zna: Nataša Bekvalac i Ana Brnabić

Instagram

 

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka iz kojih ima dve ćerkice. Iz zajednice sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, dok je svoju ljubav sa Lukom Lazukićem krunisala ćerkom Katjom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading