Nekad su bile prijateljice: Šta se dogodilo između Nataše Bekvalac i Severine

Autor:

20.11.2021 13:00

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac i Severina do nedavno negovale su odlične odnose, te su se vrlo često čule i razgovarale mimo posla.



Pevačica Nataša Bekvalac i njena koleginica Severina negovale su odlične odnose, koji nisu bili ograničeni samo na profesionalne razgovore, no se njihovo prijateljstvo baziralo na životu mimo posla. Međutim, kako prenosi Scandal! s obzirom na činjenicu da su pevačice izabrale drugačije puteve, vremenom su izgubile kontakt.

Nataša Bekvalac i Severina na zajedničkom koncertu

Pevačice su vrlo često govorile o svom prijateljstvu, a svojevremeno Nataša je bila specijalna gošća na jednom od Severininih koncerata, te su tada, simbolično, izvele numeru 'Prijateljice' kako bi svima jasno stavile do znanja da je njihovo prijateljstvo stabilno i jako.

Pročitajte i Da bih našla princa, morala sam da poljubim razne žabe: Nataša Bekvalac u elementu

- Sećam se da je Nataša i javno govorila da se čuje sa Seve i da tada pričaju o privatnim temama koje nisu za javnost. Severina se pak uvek rado sećala koncerta kad joj je Nata bila specijalna gošća i tada su zajedno simbolično izvele Severininu pesmu Prijateljice - objašnjava neimenovani izvor za pomenuti portal.

Pročitajte i Agonija se nastavlja: Na Severininu adresu stigla nova plava koverta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Severina je posle mnogo godina nakon tog koncerta umela da kači taj video snimak na Instagram i uvek je tagovala Natu. Čak je jednom uz taj video napisala: Volimo što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća! Našle su se jedna drugoj kada su imale probleme sa razvodima i bivšim partnerima, u tim trenucima najbolje su razumele jedna drugu, ali eto.. Život je sve brži i komplikovaniji i vremenom su izgubile svaki kontakt, a šteta, negde im se energije poklapaju. Zato je Nataša i jurila Seve da urade duet, međutim ni to im se nije dalo - zaključio je pomenuti izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading