Kad si Bikovićeva devojka važe određena pravila: Zašto je Ivana Malić nestala sa društvenih mreža

Autor:

21.11.2021 16:30

Foto:

Foto:

Glumac Miloš Biković nedavno je javnosti predstavio svoju novu devojku



Ivana Malić je pravnica iz Crne Gore i po svemu sudeći nova devojka popularnog glumca.

Od kako su se ruku pod ruku pojavili na nedavnoj premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", svi su želeli da saznaju nešto više o misterioznoj lepotici.

Pročitajte i Serijski zavodnik - Lepotice u zagrljaju Miloša Bikovića

Instagram

 

Međutim, šira javnost je u svojoj radoznalosti naletela na zid. Desilo se to da je Ivana brže bolje zaključala sve naloge na društvenim mrežama, a mnogi su zbog njene silne potrebe za anonimnošću ostali u čudu.

No, iako je znanje o lepoj devojci i dalje oskudno, rasvetljeni su, makar, njeni potezi.

Po svemu sudeći, iza skrivanja profila stoji naredba našeg glumca.

On joj je, kako piše "Svet - Scandal" , pored toga naložio i da obriše stare fotografije, a mnogi su i obrisani sa njene liste prijatelja.

Pročitajte i Golobrad i zelen - Miloš Biković neprepoznatljiv

printscreen

 

- Kako se priča, Miloš joj je izgleda objasnio da kod njega postoje određena pravila i da ako želi da bude sa njim, mora da ih poštuje. Nema objavljivanja nikakvih slika niti obaveštavanja gde se kreće, kao ni da se hvali gde i u kom hotelu odseda. Ivana je za sada to prihvatila i zaključala se, a i pobrisala je mnogobrojne slike kojima se hvalila gde putuje. Za sada je prihvatila sve što je tražio od nje, jer je mnogo zaljubljena, ali do kada će moći da izdrži sa njim to je pitanje. Izgleda da je to najveći problem koji devojke imaju kada su sa njim u vezi - izneo je anonimni izvor za pomenuti portal.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading