Serijski zavodnik: Lepotice u zagrljaju Miloša Bikovića

Autor:

03.11.2021 14:39

Foto:

Foto:

Tek nedavno stišani skandal / hajka njegovih bivših devojaka, kao i premijera filma u kome je glavna zvezda, izgleda su bili dobar šlagvort Milošu Bikoviću da predstavi novu devojku - izvesnu Ivanu, do sada nepoznatu javnosti



Ovo je ujedno i šlagvort nama da se prisetimo svih ljubavnih uspona i padova glumačke zvezde, i zaključimo jedno - Miloš Biković je slab na lepe žene.

Pročitajte i Miloš Biković predstavio novu devojku - Zgodna lepotica neodoljivo podseća na Barbaru Tatalović

Pa da krenemo redom.

U prve romantične avanture, poznate javnosti, mladi glumac se upustio na studijama glume na Fakultetu primenjenih umetnosti, kada započinje vezu sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Ona je potom uplovila u vezu sa glumcem Radovanom Vujovićem, a kada su se razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. No, sada su dobri prijatelji.

Pročitajte i Anja Alač na svet donela zdravog dečaka, a ime koje je odabrala će vas oduševiti!

Ata Images

 

I sledeću devojku Miloš je "pokupio" gde i veštinu glume. Tada još uvek studentkinja, Brankica Sebastijanović počela je da grad karijeru sa svojim dečkom, pa su u filmu, kasnije i seriji "Samac u braku" glumili bračni par. Interesantno je da su tada ovo dvoje mladih čuvali svoju nevinost za prvu bračnu noć, do koje nije došlo, te, uprkos nagađanjima, u glumi su otišli dalje nego u stvarnosti.

Pročitajte i Boks, ples i avantura na dasci - Brankica Sebastijanović o tajnama zdravog života i savršene linije

Foto: Jelena Jovanov

 

Shvativši da mu na domaćem terenu zvezde nisu naklonjene, Biković je svoje romantične pretenzije, zajedno sa profesionalnim, preselio na Rusiju.

Pročitajte i Saša Lus i Miloš Biković - Ljubav više nije tajna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

 

Sašu Lus upoznao je na snimanju reklame, a ubrzo je njihova zajednička fotografija osvanula na naslovnoj strani ruskog Voga. Ljubav je trajala samo nekoliko meseci tokom 2016, a spekulisalo se i da mu je manekenka slomila srce. No, on je utehu ubrzo našao u glumici Aglaji Tarasovoj.

Pročitajte i Kraj ruske bajke - Raskinuli Miloš Biković i Aglaja Tarasova

 

 

Prema Bikovićevim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac sve češće boravio u Srbiji.

Njegovo igranje na dva polja, presudilo je i sledećoj vezi. U početku je ljubav sa manekenkom Barbarom Tatalović vešto krio od očiju javnosti, a kada je krajem 2019. došlo do raskida to je navodno bilo usled daljine i retkog viđanja.

Pročitajte i Biković odgovorio na optužbe bivših devojaka - Želim da zadržim dostojanstvo

Foto: Getty Images

 

Međutim, Barbara se nedavno pridružila optužbama na račun karaktera popularnog glumca, pa nije izvesno da je daljina bila ključni faktor rastanka.

Pročitajte i Barbara Tatalović se pridružila optužbama na račun Miloša Bikovića

Instagram

 

Optužbe je prva iznela plesačica Arina Vološina, koja mu je na savest stavila ozbiljan teret. Vest da su Arina i Miloš u vezi pojavila se u maju 2021. godine. Ubrzo je usledio krah, a Arina je potom izjavila da njegov egocentrizam prevazilazi sve granice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading