Svetozar Cvetkovića zaveo je 20 godina mlađu: Glumčeva supruga prava je lepotica

Autor:

17.11.2021 22:00

Foto:

Foto:

Supruga Svetozara Cvetkovića dobro je poznata domaćoj javnosti, s obzirom da se već dugi niz godina bavi glumom.



Proslavljeni glumac Svetozar Cvetković trudi se da detalj iz svog privatnog života zadrži u svoja četiri zida, no javnost je ipak sa pojedinim detaljim iz njegovog života upoznata.

Naime, domaća javnost upoznata je s činjenicom da slavni glumac uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom koleginicom, koja važi za prelepu ženu, a ogromna razlika u godinama, čini se, ovom paru uopšte ne predstavlja problem.

Pročitajte i Svetozar Cvetković podelio dirljivu fotografiju roditelja: Njihova ljubav kao primer drugima!

Luka Šarac

 

Supruga Svetozara Cvetkovića prelepa je žena

Cvetkovićeva supruga, Jelena Đokić, stalna je članica pozorišta 'Atelje 212'. Ovaj nesvakidašnji par upoznao se sada već davne 2000. godine, a o svom braku vrlo retko su govorili. Osim činjenice da ih krasi sklad i sjajan odnos. Par je svoju ljubav krunisao s dvoje dece - ćerkom Klarom i sinom Lukom.

Jakov Simović

 

Jelena je rođena 1977. godine, a iz rodnog Splita preselila se u Srbiju, nakon čega ju je put odveo u Cetinje, gde je studirala. Uspešno je završila studije glume, a danas važi za jednu od najlepših glumica u regionu.

O svojoj emotivnoj sreći par mudro ćuti, no jednom prilikom Svetozar je otkrio da je u Jeleni pronašao srodnu dušu i pravog sagovornika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading