Emotivne reči upućene ovom muškarcu: Seka Aleksić iznenadila, kako će Veljko reagovati na ovo?

Autor: Gloria.rs

14.11.2021 15:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Seka Aleksić emocije otvoreno pokazuje, te se ne libi da iste podeli sa javnošću.Muzička zvezda Seka Aleksić uživa u bračnoj idili sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i dvoje mališana koji su došli kao kruna njihove ljubavi. Popularni par vrlo je aktivan na brojnim internet platformama, te o njihovom privatnom životu gotovo da ne postoji tajna, no nedavnom objavom na svom Instagram profilu Seka je iznenadila svoje obožavaoce.

Ona je naime, uputila emotivnu poruku muškarcu, koji joj je, sudeći po pomenutoj objavi, izuzetno blizak, te dosta vremena provodi sa njim.

Pročitajte i Za ovo treba imati hrabrosti: Seka Aleksić drastično promenila imidž

- Hvala ti srce što si moj prijatelj, najbolji drug, brat… što mi ulepša život sa svojim ludostima i sto svako putovanje sa tobom ne zaboravljam - reči su kojima se pevačica obratila muškarcu sa slike.

Deluje ipak, da njen suprug Veljko nema razloga za brigu, s obzirom na činjenicu da se Seka misterioznom muškarcu obraća u prijateljskom tonu, no sam postupak pevačice, te emotivno prizanje na trenutak su iznenadili njene brojne obožavaoce.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading