Neizmerna sreća u domu Seke Aleksić: Ovo je tek početak dugog putovanja! (foto)

Autor:

22.01.2021 13:40

Foto:

Foto:



Seka Aleksić sve svoje snove, što u privatnom, što u poslovnom smislu ostvarila je mukotrpnim radom i zalaganjem. Želela je uspešnu karijeru, te od nje nije odustala ni kada je bilo najteže i - uspela je, sanjala je o velikoj porodici i uprkos svim preprekama, želja joj je uslišena.

Danas, iz njenog doma odjekuje zvonak dečijeg smeha, svoju životnu idilu skrojila je po meri sa svojim voljenim suprugom, koji joj je ujedno bio i najveća podrška kroz život, Veljkom Piljkićem. Svoje najveće blago, sinove Jakova i Jovana trudi se da izvede na pravi put, te da ih nauči pravim vrednostima. Ponosna na svoje naslednike, Seka neretko sa obožavaocima podeli bitne trenutke u njihovim životima, a tako je bilo i ovog puta.

Povodom prvog rođendana Jovana, Seka je na društvenoj mreži Instagram objavila čestitku, protkanu istinskim emocijama, koja je raznežila čak i one najtvrđeg srca.

Seka Aleksić i Veljko Piljkić, foto Instagram prntscr

- Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je tvoj okean i to ćeš sa godinama spoznati... Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani nije ljubav. Da je čuvaš kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možeš dodirnuti baš u zagrljaju... Zato te grlimo, nikad jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe kao kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili uzdah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja a ti si napravio prvi korak. Bog te blagoslovio zajedno sa batom Jakijem i Presveta Bogorodica zauvek čuvala - poručila je pevačica.

Pročitajte i Oaza ljubavi i sreće: Seka Aleksić pokazala je kako izgleda njena omiljena prostorija u porodičnoj kući! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Odmah nakon objave prelepih vesti, brojni obožavaoci uputili su iskrene čestitke srećnoj porodici.