Soboda Mićalović u zagrljaju holivudske zvezde: Njen osmeh sve govori

Autor:

11.11.2021 17:45

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović obradovala je nedavno svoje obožavaoce na društvenoj mreži Instagram, kada je podelila fotku sa poznatim holivudskim zavodnikom.



Domaća javnost nedavno je imala priliku da na delu vidi jednog od najvećih holivudskih glumaca Džonija Depa. Čuveni glumac u Srbiju je došao kako bi promovisao animirani film koji je snimljen u Srbiji, a koji je snimila produkcijska kuća Miloša Bikovića. Njegov dolazak domaća javnost oduševljeno je prihvatila, no priliku su iskoristile i brojne domaće zvezde.

Među njima našla se i Sloboda Mićalović, koja je tokom Depove posete Beogradu napravila zajedničku fotku sa čuvenim glumcem, koju je sada objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Sve je jasno: Kako je Sloboda prokomentarisala naslovnu stranu Monike Beluči

Njen osmeh dovoljno govori koliko joj ova fotka znači, no njeni obožavaoci oduševljeni njenim neverovatnim izgledom, te stasom i harizmom našalili su se, te istakli da je zapravo Dep zamolio Slobodu za fotku.

Bilo kako bilo, nema sumnje da će ovu uspomenu glumica pamtiti do kraja života, te da će joj puno značiti jer ipak nema svako sliku sa šmekerom kakav je bez sumnje Džoni Dep.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Marko

12.11.2021 10:28

Otimacica brakova

Mirjana

13.11.2021 11:18

Hm pored Vojina nema takav osmeh 😂.