Zlatni dan: Sloboda i Ana pevaju Biserin hit

Autor:

21.10.2021 20:25

Foto:

Foto:

Osim glumačkog talenta, koleginice i drugarice, Slobodu Mićalović i Anu Franić krasi predivan glas.



Nataša Ninković, jedna od glumica komada Tre sorele, hit predstave beogradskog Zvezdara teatra, sinoć je na Danima Zorana Radmilovića nagrađena priznanjem Zoranov brk. U komadu koji je urađen po tekstu Stevana Koprivice i u režiji Milana Karadžića, a zasnovan na bokeškim legendama o tri neudate sestre koje iza zidova kuće u Prčnju celog života sanjaju ljubav i svog „kapetana“, osim Nataše igraju i glumice Sloboda Mićalović i Ana Franić, kao i glumci Milutin-Mima Karadžić, Dragan Petrović-Pele i Aleksandar Radojičić. 

Pročitajte i Kakva ekipa: Sloboda u društvu Vuka Kostića

Nakon što su se super proveli u Zaječaru, gde ih je publika nagradila ogromnim aplauzom i ovacijama, ekipa se još luđe provodila u kolima na povratku za Beograd. Atmosferu su do usijanja dovele Sloboda i Ana, koje su zapevale čuveni hit Bisere Valetanlić, "Zlatni dan". 

Iako nije redak slučaj da peva sa njima, Nataša je ovog puta snimala, a Sloboda i Ana su predivnim glasovima razgalile sve u kolima. 

Pročitajte Od kumića najslađe: Kako Sloboda tepa ćerki Nebojše Glogovca

Instagram

 

To su učinile dosad već nekoliko puta, a posebno se pamti trenutak iz šminkernice kada su pevale pesmu Olivera Dragojevića. 

Anu i Slobodu vezuje prijateljstvo još od studentskih dana - obe su studirale na klasi Predraga Bajčetića, zajedno sa Katarinom Radivojević, Milošem Vlalukinom, Marijom Vicković i drugima. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading